Work with us

Step 1 of 4 - Wat zoek je?

Waar ben je naar op zoek?(Required)

Content creatie


Breng jouw propositie tot leven.

Content creatie is dé manier om jouw product of dienst op een relevante en creatieve manier onder de aandacht te brengen bij de desbetreffende doelgroep. Onze creatieve experts zijn dol op dit soort klussen en helpen jouw bedrijf graag verder. Hieronder een tipje van de sluier wat betreft onze aanpak.

Jouw doelgroep vormt de basis voor onze content strategie.

Wat we doen

Video & fotografie

Podcasts

Merk activaties

Copywriting

E-mail marketing

In eerste instantie zullen we de doelgroep dan ook identificeren aan de hand van zogeheten persona’s, waarmee we een gezicht geven aan jouw klant. Wat zijn de behoeftes, op welke online platforms zijn ze actief, waar liggen hun pijnpunten? Nadat we dit in kaart hebben gebracht, gaan we verder met de volgende stap.

Storytelling

Een vast onderdeel van onze content strategie. Men heeft tegenwoordig namelijk een bredere focus dan puur en alleen het product en hecht waarde aan het verhaal ‘achter het product’. Denk aan de herkomst, achtergrond en de ‘purpose’: wat drijft jou om actief te zijn in deze business? Wanneer je dit complete verhaal middels de gecreëerde content deelt met je doelgroep geef je hen de kans om zich te identificeren met en te hechten aan je product. Daarmee creëer je fans en stijgt de kans op conversie.

De mogelijkheden zijn oneindig, de uitvoer uiterst secuur.

Op basis van de gespecificeerde doelgroep en het verhaal dat we aan hen willen gaan vertellen, kunnen we bepalen wat voor type content we nodig hebben. Denk hierbij aan foto, video, blogs, podcasts, e-mail marketing of offline merkactivaties. Daarnaast kunnen we het social beheer geheel uit handen nemen, waarbij we de juiste teksten bedenken en de content verspreiden in de juiste vorm op de social media kanalen die werken voor jouw merk.

De mogelijkheden zijn oneindig, de uitvoer uiterst secuur en het resultaat zal jouw doelgroep keer op keer in beweging brengen!

We got you!

Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien door de inzet van social media?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we nodigen je graag uit voor een kop koffie! ☕️ Of natuurlijk een digitale kennismaking. 🧑‍💻