Work with us

Step 1 of 4 - Wat zoek je?

Waar ben je naar op zoek?(Required)

Prinses theater

Rebranding website en content creatie

Branding
Concept
Content
Photography

Het oudste theater van Rotterdam – het Prinses theater – is in 2022 nieuw leven in geblazen! FYX is gevraagd om het bedrijf te helpen bij hun nieuwe online positionering. Dit hield in: een nieuwe mobile-proof website, fotografie en pakkend videobeeld.

Een frisse huisstijl

We zijn gestart bij het begin: de huisstijl. Het was de wens van de nieuwe eigenaren om de huisstijl te herzien met een nieuw kleurenpalet, een nieuw logo en een fris nieuwe website design. Uiteraard moest het ontwerp mobile-proof zijn, aangezien ruim 80% van de internet gebruikers tegenwoordig op mobiel actief is.

Speed drone beleving

De website was een belangrijk onderdeel van de online positionering van het Prinses theater. Hierbij was de wens om klant aanvragen zoveel als mogelijk online te laten verlopen. Zo hebben we op de website een Whatsapp integratie toegevoegd, waarbij een klant direct met een van de accountmanagers van het theater kan communiceren bij vragen of om meer informatie te ontvangen.

Om de klant een online rondleiding te geven hebben we met een speed drone opnames gemaakt. Alle elementen van de eeuwenoude zaal werden uitgelicht. Uniek om een gebouw met zoveel historie op deze high-tech manier tot leven te brengen.

Bekijk video

Neem contact op met Viktor!

Breng jouw bedrijfspand tot leven met een drone video.

Viktor

010 261 35 53

De opening in beeld

Bij de feestelijke opening was ons content team aanwezig om foto- en video content te maken. We creëerden een recap video van de avond die werd vergezeld door burgemeester Aboutaleb en een selecte club ondernemers uit Rotterdam en omstreken. Daarnaast was onze fotograaf aanwezig om een mooie sfeerimpressie van de avond vast te leggen. De content werd ingezet op de website, social media en in de brochures van het theater.